Sendika istifa Formu Örneği indir

Sendikadan İstifa Formu Örneği İndir

Sendikadan istifa formu çeşitli sebeplerden ötürü sendikasından memnun olmayan işçi ve memurların sendikalarından ayrılmak için vermiş oldukları istifa formudur.

Ülkemizde belli hizmet sınıfları sendikalara üye olma hakkına sahiptirler. Sendikalara çalışanların haklarını savunan birliklerdir.

Ancak çeşitli sebeplerden ötürü bazı sendikalar bu asli görevlerinden sıyrılarak daha çok siyasi birer kurum haline geldikleri için çalışanlar sendikalardan ayrılmayı tercih etmektedirler.

Bu yazımızda sitemizin sendikalı kullanıcılarına yönelik olarak sendika istifa formu dilekçesi örneğini vereceğiz.

Bu formun üzerindeki bilgiler eksiksiz bir biçimde doldurularak sendika temsilcisine veya kurum yetkilisine verilmelidir.

Sendikadan istifa edebilmek için bir diğer yöntem direk olarak sendika genel merkezine formu ulaştırmaktır.


Aktif Eğitim Sen Sendika İstifa Formu için Tıklayınız

Eğitim Bir Sen Sendika İstifa Formu için Tıklayınız

Toç Bir Sen İstifa formu için Tıklayınız

Sendika İstifa Formu için Tıklayınız

Üyelikten Çekilme Formunu İndirmek için Tıklayınız


Banka Değişikliği Talep Formu İndir

Banka değişikliği talep formu şirketlerin veya şahısların banka değişikliğinden ötürü bu durumu SGK’ya bildirmesi durumudur.

Bilindiği gibi şirketler belli başlı bankalar ile anlaşma yaparak onların maaşlarını bu bankalar aracılığı ile gerçekleştirmektedirler.

SGK ile bağlantılı bir biçimde gerçekleştirilen bu işlemlerde asıl amaç koordinasyonlu bir biçimde çalışmanın sağlanmasıdır.

Banka bildiriminin SGK’ya yapılması zorunlu olduğu gibi banka değişikliğinin de talep formu ile bildirilmesi zorunluluğu bulunmaktadır.

Banka Değişikliği Talep Formu   için Tıklayınız



Artikel Terkait